Sociaal
Duurzaam
Ondernemend

Vintage kleding

Vanaf nu in Heerde…

Vintage kleding winkel

In de winkel aan de Veldweg 6 in Heerde is onze vintage kledingwinkel gevestigd. Bij de rode beer kringloop wordt heel veel gebruikte kleding gebracht. Veel van deze gedragen kleding kan nog prima een extra ronde mee. Kleding die nog schoon en heel is, komt weer beschikbaar in onze vintage winkel in Heerde of bij de rode beer kringloop in Wapenveld maar ook via andere hulp organisaties, ook wereldwijd. De reststromen worden verwerkt tot grondstoffen. Dus elke kilo telt!

In onze winkel kun je naast leuke vintage kleding scoren, ook genieten van een goede kop koffie met heerlijk zelfgemaakt gebak, een lekkere lunch of kleine cadeau artikelen. Hiervoor werken we samen met de medewerkers van Zoethout. Dus heb je een passie voor kleding en gezelligheid? Dan zien we je graag binnenkort in Heerde.

Let op, vanaf nu kun je tijdens openingstijden ook jouw gebruikte kleding brengen naar onze winkel aan de Veldweg 6 in Heerde. Graag in dozen/tassen die je niet terug hoeft te hebben. Dat maakt de logistiek een stukje makkelijker.

Elke kilo telt

Vintage, re-used of pre-owned, allemaal mooie omschrijvingen van kleding die al gedragen is. In Nederland streven we naar een circulaire economie in 2050. Dit betekent dat er geen nieuwe grondstoffen meer nodig zijn maar dat we kunnen putten uit de grondstoffen die we al gebruiken en recyclen. En met kleding wordt dat steeds eenvoudiger door gedragen kleding een tweede ronde te gunnen en kleding die niet meer draagbaar is te verwerken tot nieuwe vezels en garen waarvan weer nieuwe kleding en textiel gemaakt kan worden. Door jouw kleding in te leveren bij de rode beer kringloop in Wapenveld help je mee. Vanuit onze kledingvoorraad helpen we ook andere initiatieven zoals noodhulp aan Oekraïne, of vluchtelingen organisaties. Ook dragen we lokale kledingbank de cirkel een warm hart toe en helpen we als het kan.

de rode beer vintage kleding
Veldweg 6
8181 LR HEERDE
tel. 085-1242050

Openingstijden:
dinsdag tot en met vrijdag
van 10.00 - 16.00 uur.

Een kijkje in de winkel

Heeft u bruikbare goederen om in te leveren?