Sociaal
Duurzaam
Ondernemend

Vakantiehuis

Kom binnen bij vakantiehuis de rode beer

Vakantiehuis de rode beer, onbeperkt genieten!

In het sfeervolle centrum van Heerde staat vakantiehuis de rode beer. Het huis is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft 10 slaapplaatsen verdeeld over 6 slaapkamers, waarbij 2 slaapkamers zijn ingericht voor intensieve zorg. Het plafondtilsysteem op deze slaapkamers is verbonden met een ruime douche voorzien van een douchebrancard. Ook is er een extra relaxbadkamer, voorzien van een hoog-laag bubbelbad en een plafondtilsysteem.

Onze faciliteiten

De vele extra faciliteiten zoals hoog-laag bedden, hoog-laag keuken, de ruime woonkamer en de mobiele snoezelkar maken jouw vakantie onvergetelijk. Geniet in de tuin met trampoline van een zonneterras en overdekt schaduwterras. Heerde is een gezellig dorp met zo’n 12.000 inwoners. De heidevelden van de Veluwe en de IJsselvalei zijn jouw achtertuin. Bezoek de Hanzesteden Zwolle, Hattem of Elburg of leuke attracties zoals de Apenheul, het Dolfinarium, Julianatoren of het Bakkerijmuseum. Kortom onbeperkt genieten in vakantiehuis de rode beer.

Vakantiehuis de rode beer boek je online!

Om vakantiehuis de rode beer te boeken ga je naar onze boekingspagina op booking.com. Je boekt minimaal 3 nachten (in juli of augustus minimaal 7 nachten) en reserveert en betaald online. Hierna is jouw boeking definitief. Tot 30 dagen voor de aankomstdatum kun je kosteloos annuleren. Zijn er omstandigheden waardoor je binnen 30 dagen voor de aankomstdatum wilt annuleren, dat kan nadat we persoonlijk contact hebben gehad. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waardoor jouw vakantie niet door kan gaan en dat snappen we maar al te goed. Beddengoed en badlinnen zijn standaard inbegrepen in de prijs. Ook is er een wasmachine en droger beschikbaar in het vakantiehuis. Heb je vragen over het vakantiehuis? Mail dan naar info@derodebeer.nl  of bel de beheerder via (06) 12640900

Vakantiehuis de rode beer, onbeperkt genieten!

Vakantiehuis de rode beer
Jasmijnstraat 2
8181GB  HEERDE

Een kijkje in het huis

Heeft u bruikbare goederen om in te leveren?