Sociaal
Duurzaam
Ondernemend

Kringloop

kringloopwinkel de rode beer

Bezoek onze kringloopwinkel

In onze kringloopwinkel aan de Lagestraat 25A in Wapenveld vind je meer dan 750m2 aan kringloopplezier. Brocante, meubels, vintage, huisraad, elektronica, kleding, speelgoed, boeken, muziek en nog veel meer. Met de opbrengst van de kringloopwinkel financieren we het vakantiehuis van stichting de rode beer. Klik hier om meer te lezen over vakantiehuis de rode beer.

Geef jouw spullen een tweede kans

Jaarlijks sorteren en verwerken we zo’n 250.000 kilo aan gebruikte goederen. Veruit het grootste deel wordt weer verkocht via onze winkels of online. Wat uiteindelijk niet meer geschikt is om te verkopen wordt verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten. Wat we niet meer kunnen gebruiken als grondstof wordt als restafval verwerkt. Het sorteren en verwerken is veel werk. Samen met een grote groep medewerkers (als vrijwilliger of via andere organisaties) maken we dagelijks het duurzame verschil voor mens, milieu en portemonnee.

Bekijk onze advertenties op marktplaats

Spullen brengen naar de rode beer? Ja graag!

Wil je bruikbare goederen brengen? Dat kan iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, aan de Lagestraat 25A in Wapenveld. Voor grote goederen kunt u een ophaalafspraak plannen door te bellen naar (0578) 765080 of via whatsapp (06) 52882978. Let op, alleen goederen die heel, compleet en schoon zijn worden door ons ingenomen. De chauffeur beoordeelt dit altijd ter plekke.

Lijkt het jou leuk om te helpen?

Van maandag tot en met vrijdag wordt er voor en achter de schermen hard gewerkt. Wil je meehelpen binnen onze kringloopwinkel? Je bent van harte welkom als vrijwilliger of via onze samenwerkingspartners Zoethout, Lucrato of andere maatschappelijke organisaties. Voor meer informatie neem je contact op met onze coördinator Arien Eilander, arien@derodebeer.nl

kringloopwinkel de rode beer
Lagestraat 25A
8191LN  WAPENVELD

Openingstijden winkel Wapenveld:

Let op vanaf nu ook de woensdagmorgen open!

Woensdag          10.00-16.00 uur
Vrijdag                 10.00-16.00 uur

Goederen brengen?

Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je spullen brengen
tussen 10.00 en 16.00 uur.

Ophaalafspraak maken?

Bel naar (0578) 765080 of app naar 06-52882978. We zijn aan het werk dus kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden. Spreek gerust de voicemail in en we bellen jou terug. Houd er rekening mee dat we minimaal 1 week vooruit plannen.

Een kijkje in de winkel

Wil je meehelpen binnen onze kringloopwinkel?