vakantiehuis de rode beer

Vakantiehuis de rode beer is speciaal ingericht voor mensen met een beperking en hun familie/begeleiding en is gelegen in het mooie centrum van Heerde, op de Noord Veluwe.

Klik hier voor prijzen, beschikbaarheid en online boeken

Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers en 5 badkamers
Op de begane grond is er 1 x 1persoons zorgkamer, 1 x 2 persoonszorgkamer een eigen badkamer toegankelijk vanuit beide zorgkamers, voorzien van douche met douchebrancard en/of douchestoel, onderrijdbare wastafel en toilet met opklapbare steunen en een 2 persoons ouder-/begeleiderskamer voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is er nog een aparte relaxbadkamer met een hoog-laag bad met bubbelfunctie en een toilet voorzien van opklapbare steunen.

Op de bovenverdieping is er een 1persoons kamer met vaste kast en een 2persoonskamer (stapelbed). Deze beide kamers hebben de beschikking over een badkamer met toilet en ligbad met douche. Daarnaast is er nog een separaat appartement op de bovenverdieping met een 2 persoonsbed, eigen keuken, zithoek, eigen sanitair en een apart toilet in de hal.

In het vakantiehuis is een soutterain ingericht als activiteitenruimte, hier staat ook de mobiele snoezelkar die u door het hele vakantiehuis heen kunt gebruiken. In het vakantiehuis is een lift die op alle etages stopt. Zo ervaar je maximale vrijheid, ook met een beperking.

Woonkeuken, hoog-laagkeuken en woonkamer
De ruime keuken, voorzien van vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat, heeft een extra ruimte met een hoog-laag keuken voor rolstoelgebruikers. De woonkamer heeft een gezellige hoekbank en is voorzien van een grote flat screen tv.

woonkeuken met gashaard, inductiekookplaat en vaatwasser

woonkeuken met gashaard, inductiekookplaat en vaatwasser

verstelbare hoog-laag keuken met extra vaatwasser, koelkast en oven

woonkamer met hoekbank en flatscreen tv

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorgkamer met eigen zorgbadkamer
Op de begane grond is 1 éénpersoons zorgslaapkamer met hooglaag bed (voorzien van zijbeveiliging) en
1 tweepersoons slaapkamer met 2 hooglaag bedden (voorzien van zijbeveiliging). Tussen de zorgkamers is een badkamer, voorzien van een toilet met opklapbare steunen, een mobiele douchebrancard en een rolstoelwastafel
(niet in hoogte verstelbaar). Met het speciaal aangebrachte plafondtilsysteem (met clips) kunnen gasten eenvoudig een transfer maken van de slaapkamer(s) naar de badkamer of toilet. Op de begane grond is nog een tweepersoons slaapkamer voorzien van eigen sanitair die direct aansluit op de zorgslaapkamers en kan dienen als ouder- of begeleiderskamer.

1 persoons zorgkamer met hoog-laag bed

1 persoons zorgkamer met hoog-laag bed

hoog-laag bed in verzorgingsstand met zijbeveiliging

zorgbadkamer met douchebrancard en plafondtilsysteem

 

 

 

 

 

 

 

Toilet in de zorgbadkamer

2persoons zorgslaapkamer

bedden in hoogte verstelbaar met zijbeveiliging

 

 

 

 

 

 

 

Relaxbadkamer, soutterain en snoezelkar
Ook is er een aparte relaxbadkamer op de begane grond met een toilet met opklapbare steunen en een verstelbaar hooglaag bad met bubbelfunctie en een verkleiner. Ook deze ruimte heeft een plafondtilsyteem met clips waardoor er eenvoudig een transfer gemaakt kan worden vanuit een rolstoel. In het soutterain is een aparte activiteitenruimte waar ook een mobiele snoezelkar staat die door het hele vakantiehuis gebruikt kan worden.

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping is 1 éénpersoons slaapkamer met vaste kast en een tweepersoons slaapkamer met stapelbed. Op de gang is een badkamer met ligbad (incl. douche) en toilet. Op de bovenverdieping is ook een separaat appartement gerealiseerd voor meereizende familie of begeleiding voorzien van eigen sanitair, keuken met vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat. Het appartement heeft een tweepersoons boxspringbed.

Rondom het vakantiehuis ligt een onder architectuur aangelegde tuin met een ruim zonneterras direct aangrenzend aan de woonkeuken en middels een schuifpui drempelloos bereikbaar. Aan de achterzijde van het huis is een overdekt terras gerealiseerd met 10 zitplaatsen, houtkachel en bergingsruimte. Dit terras kijkt uit over de tuin, speelveldje en trampoline met schommelbank.Het vakantiehuis grenst aan de achterzijde aan een Plus Supermarkt (met vers brood). Vakantiehuis de rode beer is op loopafstand (< 300 meter) van het centrum van Heerde en alle voorzieningen zoals terras, restaurants, kerk, winkels, bushalte, gezondheidscentrum met apotheek. Het vakantiehuis heeft een goede gratis wifi verbinding. Ook uw huisdieren (max. 2) zijn van harte welkom!

Wilt u meer foto’s zien van vakantiehuis de rode beer en zien of uw vakantieperiode nog vrij is? Eind januari 2018 kunt u, ook voor de tarieven, doorklikken naar onze reserveringspagina via booking.com. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 06-12640900 of een mail sturen naar info@derodebeer.nl

Klik hier voor prijzen, beschikbaarheid en online boeken