kringloopwinkel

Om vakantiehuis de rode beer te financieren is veel geld nodig. Daarom runnen wij samen met een grote groep vrijwilligers een kringloopwinkel aan de Veldweg 6 in Heerde en aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. In deze winkel kun je lekker snuffelen op zoek naar antiek & brocante, speelgoed, meubels, boeken, cd’s en lp’s, glaswerk en nog veel meer. Wil je tussentijds even zitten om bij te komen dan hebben we een gezellige koffiehoek. We hopen dat u net zoveel plezier gaat ervaren in de winkel als dat wij hebben.

Openingstijden kringloopwinkel Veldweg 6, in Heerde
De openingstijden van de kringloopwinkel aan de Veldweg 6 in Heerde, zijn:

Maandag & Dinsdag gesloten
Woensdagmiddag  13.30 – 17.00 uur
Donderdagmiddag 13.30 – 17.00 uur
Vrijdag                       09.30 – 17.00 uur
Zaterdag                   09.30 – 15.30 uur

Openingstijden opslagruimte en winkel Lagestraat 25 in Wapenveld
Zoekt u meubels en kunt u niet slagen in onze winkel in Heerde?
Elke vrijdagmiddag is de opslagruimte open van 13.00 tot 15.00 uur aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. U kunt dan ook goederen inbrengen.
Hier organiseren we ook elke 2e vrijdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) onze rode beer rommelmarkt van 10.00-16.00 uur.

Inbrengen bruikbare goederen en ophalen op afspraak
Uiteraard kun je kleine bruikbare goederen ook inbrengen tijdens openingstijden van de winkel in Heerde. Of van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. De spullen worden verkocht waarbij de opbrengst uiteraard bestemd is voor vakantiehuis de rode beer. Voor grote spullen, zoals meubels of bij een groot volume kun je contact met ons opnemen voor het maken van een ophaalafspraak. Maak bij voorkeur gebruik van WhatsApp en stuur direct een foto van de spullen die je wilt aanbieden.

Stuur een WhatsApp op 0652882978

Bel onze ophaallijn op (0578) 765080

of mail naar kringloopwinkelderodebeer@gmail.com
Elke week vanaf de woensdag rijden we om spullen bij mensen thuis op te halen.

Wat nemen wij niet in?
Het afvoeren van spullen die niet verkoopbaar kost veel geld. Daarom vragen wij uw begrip voor het feit dat wij zowel bij het inbrengen bij de winkel als ook bij het ophalen thuis, selectief zijn met het innemen van goederen. Wat wij niet innemen zijn bloempotten, videobanden en goederen die incompleet of kapot zijn. Ook het deponeren van goederen buiten openingstijden is ten strengste verboden.

Let op, wilt u ervoor zorgen dat de spullen in dozen/zakken of kratten zijn ingepakt die u niet terug hoeft te hebben? Dat maakt de logistiek voor ons een stuk eenvoudiger. Bel voor een afspraak naar 0578-765080 of mail kringloopwinkelderodebeer@gmail.com