04 apr 2022

Vacature coördinator de rode beer kringloop 16-20 uur per week

Vacature
Coördinator de rode beer kringloop
(16-20 uur per week)

De rode beer kringloop b.v. zamelt jaarlijks meer dan 200.000 kilo aan gebruikte goederen invoor de verkoop en het verwerken naar hernieuwbare grondstoffen. Met de opbrengst van ons kringloopbedrijf wordt vakantiehuis de rode beer gefinancierd. Het vakantiehuis in Heerde waar mensen met een handicap en hun familie/begeleiding onbeperkt kunnen genieten.

Wegens stevige groei van onze activiteiten zoeken we een 2e coördinator voor 16-20 uren per week voor onze locatie in Wapenveld. Als coördinator ben je een duizendpoot in ons kringloopbedrijf.Je overziet en organiseert samen met vrijwilligers het hele kringloopproces van inname van de goederen, sorteren, verkoop klaar maken van de winkel, maar ook de planning van de vrijwilligers, onze ophaaldienst en het beheer van de grondstof stromen en het minimaliseren van het restafval en werkt hier zelf actief in mee. Je hebt een aanpakmentaliteit en bent communicatief vaardig.Zowel telefonisch als op de werkvloer ben jij het eerste aanspreekpunt.

Binnen het kringloopbedrijf werken we samen met andere partners zoals Gemeente Heerde, Lucrato en Zoethout en kijken we naar mogelijkheden van mensen. De coördinator organiseert en overlegt met de begeleiders van dagbesteding over het bieden van passend werk en de juiste werkplek.
Zo zetten we in op duurzaamheid voor mens en milieu.

Ben jij een organisatietalent, klantgericht en ondernemend, stressbestendig, kun je mensen in hun kracht zetten en in het bezit van een rijbewijs? Dan zoeken we jou! Wij bieden een passend salaris en baseren dat op de CAO Detailhandel Non Food. Samen met jouw collega coördinator ontwikkel je ons kringloopbedrijf verder en ben je elkaars achterwacht bij afwezigheid.

Solliciteren? Stuur dan jouw motivatie brief en c.v. voor 22 april naar info@derodebeer.nl

[begin]