07 mei 2018

Arioso zingt voor de rode beer op zaterdag 2 juni

Arioso zingt voor stichting ”de rode beer”

Gemengd koor Arioso uit Heerde bereidt zich voor op een benefietconcert dat op zaterdag 2 juni 2018 in de Petruskerk, Kwartelweg 9 in Wapenveld wordt gegeven. De opbrengst van dit concert zal geheel ten goede komen van stichting “de rode beer” uit Heerde. Deze stichting maakt het mogelijk dat mensen met een beperking van een onbezorgde vakantie kunnen genieten in een daarvoor aangepaste woning in Heerde.

Eerdere jaren stond er in het voorjaar altijd een zogenaamd familieconcert op het programma van Arioso, maar ditmaal wil het koor iets bijzonders voor een ander doen en hoopt op deze wijze een financiële knuffel aan “de rode beer” te kunnen geven.Het koor zal onder leiding van haar dirigent Jenny van Ark een breed repertoire aan liedjes ten gehore brengen, waarbij te denken valt aan “Gabriella’s song” uit de film As it is in heaven, “My God is a rock” en het bekende lied “24 rozen” van Toon Hermans. Medewerking aan dit concert zal worden verleend door pianist Wilco Veldkamp.

Tijdens dit concert wordt uitleg gegeven over het ontstaan van stichting “de rode beer” en het doel dat wordt nagestreefd. In de pauze is er een gratis hapjesbuffet aanwezig, hetgeen door de leden wordt verzorgd. Het concert duurt van 16.00 tot 18.00 uur. De toegangskaartjes kosten 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn vanaf 5 mei in de voorverkoop bij de kringloopwinkels van ”de rode beer” aan de Veldweg 6 in Heerde en aan de Lagestraat 25 in Wapenveld  maar zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van de kerk en via de leden van Arioso. Een mooie bijkomstigheid is, dat het toegangskaartje tevens een lot is waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Het koor kijkt met plezier uit naar dit concert en heet u daarbij van harte welkom. “Wij hebben  bijzondere waardering voor het werk van stichting “de rode beer” en hopen dan ook op veel aanwezigen tijdens dit benefietconcert”, aldus voorzitter Jannette Meima. Meer info over Arioso? Kijk dan op hun website

[begin]