12 dec 2016

Aangepaste ophaaldienst en openingstijden eind 2016

Vanaf maandag 19 december tot woensdag 4 januari is er GEEN ophaaldienst van de kringloopwinkel. In deze periode gaan wij met onze vrijwilligers actief aan de slag om de winkel die we hebben in de voormalige Action in Heerde leeg te pakken en onze opslagruimte in Wapenveld verder in te richten en daarom worden er geen spullen opgehaald in deze periode. Wel kunt u uw spullen brengen in onze winkel aan de Veldweg 6 te Heerde tijdens de openingstijden en ook kunt u elke vrijdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur terecht in Wapenveld.

Onze winkel aan de Veldweg zal op zaterdag 24 december de gehele dag gesloten zijn. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat iedereen druk bezig is met de laatste voorbereidingen voor de kerstdagen en de winkel heel beperkt wordt bezocht. Vandaar dat we deze dag gesloten zullen zijn. Zaterdagmiddag 31 december sluit  de winkel om 14.30 uur.

[begin]