15 nov 2016

Opbrengst kledingbeurs “kinderopvang op maat” zaterdag 26 november voor stichting de rode beer!

Peuterspeelzaal de PaddenKOM en Kinderdagverblijf Villa KOM uit Wapenveld organiseren zaterdag 26 november een kinderkleding- en speelgoed beurs. Hier wordt gebruikte kinderkleding en speelgoed verkocht waarvan de opbrengst gaat naar ‘Stichting de Rode Beer’. Deze stichting zet zich in om een vakantiehuis te realiseren op de Veluwe, speciaal voor mensen met een beperking en hun familie en/ of begeleiding. Wilt u bijdragen? Lever dan uw kinderkleding en speelgoed in voor de verkoop of kom zaterdag 26 november naar de beurs aan de Nachtegaalweg 48a in Wapenveld. Uiteraard kunt u gelijk onze locatie bekijken en informatie krijgen over peuterspeelzaal en kinderopvang. Wij verwelkomen u graag! Inleveren van uw kinderkleding en/of speelgoed: • Nachtegaalweg 48a, Wapenveld • Maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur • Tot en met maandag 21 november • Schoon en onbeschadigd

Klik op onderstaande link voor de poster
poster-kledingbeurs

[begin]