22 sep 2016

Bijzondere giften voor de rode beer!

In de afgelopen periode mochten we weer bijzondere giften ontvangen voor de rode beer waar we heel blij en dankbaar voor zijn. Zo was er de RABO Veluwes Mooiste, een jaarlijkse fietstocht, georganiseerd door de TC Heerde waarbij de organisatie per deelnemer 1 euro schenkt aan stichting de rode beer. Ook dit jaar is er weer een prachtig bedrag bij elkaar gefietst van maar liefst 830 euro! We bedanken de organisatie en de deelnemers voor deze mooie gift. Het is ook leuk om eens op de site van de Toerclub Heerde te kijken en te lezen war ze allemaal doen voor elkaar en de sport, kijk maar eens op www.tcheerde.nl of like ze op facebook

 

 

 

 

 

 

Ook hebben we een gift ontvangen namens de Albert Heijn supermarkt in Wapenveld. Met een emballagebon actie (lege fessen actie) hebben ze 406,15 bij elkaar gespaard. Bedankt Albert Heijn! Leuk nieuwtje trouwens, Het is bijna zover: van 26 t/m 30 september is het de Week van de Pauzehap! Jouw Albert Heijn zorgt er voor dat er gezonde pauzehappen klaarstaan voor de basisscholen in de buurt. Welke gezonde pauzehap neem jij mee naar je werk of school? Like de facebookpagina van Albert Heijn Wapenveld

 

 

 

 

 

Ook mochten we uit handen Hoveniersbedrijf Bruggeman een gift ontvangen van 2.250 euro. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Wiljan Bruggeman begon als hovenier en in dit jubileumjaar heeft Bruggeman het kado bestemd voor stichting de rode beer en dan in het bijzonder voor de tuin rondom het vakantiehuis. Op dit moment is de eerste tekening gemaakt door Wiljan Bruggeman en het is een heel mooi ontwerp geworden. Wiljan en Mieke en personeel van Bruggeman Hoveniers en ontwerpers, bedankt voor dit mooie kado! Wil je meer weten over een mooi ontwerp voor je tuin, een zwemvijver of een ander groenproject? Kijk dan op hun website of like de facebookpagina

[begin]