02 jun 2016

Lopathon CBS Wereldwijs brengt 5.462,50 euro op voor de rode beer!

Woensdag 18 mei hebben de kinderen van CBS Wereldwijs een lopathon gehouden in en om het van Meurspark in Heerde. De temperaturen lagen dik boven de 20 graden maar dat hinderde de kinderen niet om vol energie en enthousiasme te rennen voor de rode beer. De kinderen zijn rond geweest om hun rondjes te laten sponsoren en zo is het fantastische bedrag van 5.462,50 euro opgehaald.

Wereldwijs is een protestants christelijke school, waar ze veel waarde hechten aan veiligheid en een respectvolle omgang tussen kinderen, ouders en leerkrachten. “Wereldwijs” staat voor de ontwikkeling van kinderen in alle facetten van “ZES”: Zelf, Eigen en Samen.  Daarin zijn we onderdeel van de wereld, die we verantwoordelijk en met een open blik tegemoet treden. De kinderen leggen bij ons een basis om te functioneren in deze wereld en om te gaan met deze wereld.  “Wijs” staat ook voor talenten.  Elk kind heeft zijn eigen kwaliteiten. Die zoeken ze op en maken we zichtbaar en dat dus ook voor de rode beer.

Alle jongens en meisjes, top gedaan en heel erg bedankt voor dit mooie bedrag. We gaan het geld gebruiken voor de inrichting van vakantiehuis de rode beer.

Wil je nog even nagenieten? Check dan de video opname die we maakten tijdens de lopathon op onze www.facebook.com/derodebeer

 

[begin]