03 jan 2016

De rode beer markten in 2018

Een belangrijk onderdeel van stichting de rode beer is ons eigen kringloopbedrijf. De financiering van het vakantiehuis komt voor een belangrijk deel voort uit ons kringloopbedrijf. Zo hebben we onze kringloopwinkel aan de Veldweg 6 in Heerde en onze opslag in Wapenveld aan de Lagestraat 25. Hier komen alle goederen binnen en wordt er uitgezocht en gesorteerd. Omdat er ontzettend veel leuk spul binnenkomt houden we in onze opslag elke 2e vrijdag van de maand een rode beer markt van 10.00-16.00 uur. Alle schuren zijn dan open en je kunt lekker snuffelen en struinen tussen brocante, meubels, elektronica, kleding, boeken en platen en snuffelaarijtjes. Ook onze wijlanderij is dan geopend voor een lekker kopje koffie met iets lekkers of en kleine hap. Absoluut de moeite waard!

Voor 2018 kun je de volgende data alvast in je agenda zetten: vrijdag 12 januari, vrijdag 9 februari, vrijdag 9 maart, vrijdag 13 april, vrijdag 12 mei, vrijdag 8 juni, in juli en augustus is er geen rode beer markt, vrijdag 14 september, vrijdag 12 oktober, vrijdag 9 november (tevens speelgoedmarkt) en vrijdag 7 of 14 december (tevens kerstmarkt).

Dus elke 2e vrijdag van de maand van 10.00-16.00 uur rode beer markt aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. Toegang en parkeren zijn gratis!

[begin]