03 jan 2016

De rode beer markten in 2017

De financiering van vakantiehuis de rode beer komt voor een belangrijk deel voort uit onze activiteiten met het kringloopbedrijf. Zo hebben we onze kringloopwinkel aan de Veldweg 6 in Heerde en onze opslag in Wapenveld aan de Lagestraat 25. Hier komen alle goederen binnen en wordt er uitgezocht en gesorteerd. Omdat er ontzettend veel leuk spul binnenkomt houden we in onze opslag elke 2e vrijdag van de maand een rode beer markt van 10.00-16.00 uur. Alle schuren zijn dan open en je kunt lekker snuffelen en struinen tussen brocante, meubels, elektronica, kleding, boeken en platen en snuffelaarijtjes. Ook onze wijlanderij is dan geopend voor een lekker kopje koffie met iets lekkers of en kleine hap. Absoluut de moeite waard!

Voor 2017 kun je de volgende data alvast in je agenda zetten: vrijdag 13 januari, vrijdag 10 februari, vrijdag 11 maart, vrijdag 14 april, vrijdag 12 mei, vrijdag 9 juni, in juli en augustus is er geen rode beer markt, vrijdag 8 september, vrijdag 13 oktober, vrijdag 10 november (tevens speelgoedmarkt) en vrijdag 8 december (tevens kerstmarkt).

Dus elke 2e vrijdag van de maand van 10.00-16.00 uur rode beer markt aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. Toegang en parkeren zijn gratis!

[begin]