12 mei 2015

Plannen verbouwing vorderen gestaag…

Binnenkort start de laatste fase van voorbereidingen rondom de verbouwing van onze locatie aan de Jasmijnstraat. De bouwtekening is in zijn finale stadium gekomen en daarmee kan het laatste deel van de vergunningaanvraag binnenkort starten. Ook proberen we voor de zomervakantie al tot een uitnodiging voor de aanbesteding te komen voor de verbouwing. Hopelijk kunnen we dan na de zomervakantie met de geselecteerde aannemer beginnen met verbouwing en gaat het plan echt concreet worden. Sinds 2009 zetten we ons met een grote groep vrijwilligers in om financiële middelen te verzamelen. Met nog een bedrag te gaan van ca. 400.000 euro hebben we een lange adem nodig dat wisten we toen we er aan begonnen, maar wat een bijzondere weg zijn we zo samen ingeslagen. Ook richting de zomer gaan we starten met fondsenwerving en gaan we ons plan onder de aandacht brengen. Er staat een hoop te gebeuren dus hou de site goed in de gaten!

[begin]