07 apr 2015

Vrijdag 10 april rode beer markt!

Op vrijdag 10 april organiseert de rode beer haar maandelijkse rode beer markt. U ben van harte welkom van 10.00 – 16.00 uur bij de opslag van onze kringloopwinkel aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. Lekker snuffelen op onze brocantezolder, snuffelschuur, elektronica, onze meubelhal, LP’s en CD’s, kinderspullen, boeken en nog veel meer! Ook ons kleding assortiment is klaar voor het nieuwe seizoen!

De koffie staat natuurlijk klaar in de wijlanderij. Hier kun je de (ver-)bouwplannen bekijken voor vakantiehuis de rode beer, het vakantiehuis voor mensen met een beperking en hun familie/begeleiding aan de Jasmijnstraat 2 in Heerde.

Voor de komende maanden kun je de volgende data alvast in je agenda zetten:
rode beer markt in Wapenveld op vrijdag 8 mei en vrijdag 12 juni

[begin]