20 feb 2015

Vrijdag 13 maart rode beer markt in Wapenveld

Op vrijdag 13 maart a.s. is er rode beer markt in Wapenveld. Tijdens deze verkoopdag zijn alle ruimtes geopend bij onze opslagruimte. Zo kun je de snuffelhal bezoeken voor de leukste prullaria, de elektronica hoek, maar ook de meubelhal, de brocantezolder en de nieuwe zolder vol met leuke kinderspullen (bedjes,boxen en nog veel meer…). Ook is de boekenschuur goed gevuld. De wijlanderij (onze kantine) is dan ook geopend voor een lekker kopje koffie en iets lekkers erbij of een kleine hap. De markt is geopend van 10.00 – 16.00 uur en parkeren kan op het eigen terrein.

Benieuwd naar de verbouwplannen voor het vakantiehuis? Kom dan tijdens de rode beer markt even binnen in de wijlanderij voor een lekker kopje koffie en meer informatie over de (ver-)bouwplannen!

[begin]