11 aug 2014

Nieuw, elke maand rode beer markt!

Elke 2e vrijdag van de maand,  rode beer markt bij onze opslag in Wapenveld. Tijdens deze verkoopdag zijn alle ruimtes geopend bij onze opslagruimte. Zo kun je de snuffelhal bezoeken voor de leukste prullaria, de elektronica hoek, maar ook de meubelhal, de brocantezolder en de extra zolder vol met leuke kinderspullen (bedjes,boxen en nog veel meer..) en boeken!. De wijlanderij (onze kantine) is dan ook geopend voor een lekker kopje koffie en iets lekkers erbij of een kleine hap. De markt is geopend van 10.00 Р16.00 uur en parkeren kan op het eigen terrein.

Benieuwd naar de verbouwplannen voor het vakantiehuis? Kom dan tijdens de rode beer markt even binnen in de wijlanderij voor een lekker kopje koffie en meer informatie over de (ver-)bouwplannen!

Voor 2015 kun je de volgende data alvast noteren:
vrijdag 13 november rode beer markt en extra speelgoedmarkt (voor alle hulpsinterklazen)
vrijdag 11 december rode beer markt en extra kerstmarkt

[begin]