06 mei 2014

Opbrengst haringparty Lions Epe-Heerde14.000 euro voor de rode beer!

De Lionsclub Epe-Heerde heeft op donderdag 19 juni haar jaarlijkse haringparty georganiseerd. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor stichting de rode beer. Tegen het einde van de middag begonnen de bezoekers binnen te stromen en bij het begin van de harigparty waren er zo’n 225 bezoekers bij Restaurant de Veldhoeve in Epe. Na een introductie door de voorzitter en een inleiding van de eerste burger van Epe kon de veiling beginnen. In de veiling kwamen verschillende mooie items voorbij, gesponsored door diverse bedrijven uit Epe, Heerde e.o. Klap op de vuurpijl was natuurlijk de veiling van het vaatje haring. Dit jaar gaat de nieuwe haring naar Conferentiehotel Villa Heidebad uit Epe (Wissel).

De totale opbrengst van de haringparty was het fantastische bedrag van 14.000 euro. We willen alle bezoekers, sponsoren en Lions hartelijk bedanken voor deze gigantische stap voorwaarts.

Wil je verder lezen en foto’s bekijken?  klik hier.

[begin]