13 mei 2014

opbrengst collecte Stinskerk Westenholte (Zwolle) 212,75 voor de rode beer!

Vanavond mochten we een bedrag in ontvangst nemen van 212,75. Dit geld is de opbrengst van de collecte tijdens de Vesperdiensten in de week voorafgaand aan Pasen die gehouden zijn in de Stinskerk in Westenholte (Zwolle). Een mooi bedrag dat direct naar onze spaarrekening gaat voor vakantiehuis de rode beer. Het blijft bijzonder hoe alles mag gaan. Deze keer verliep het contact via Frouwien Rose, iemand die we hebben leren kennen op Manege ‘t Hoefijzer in Zwolle (manege zonder drempels) waar Hanne Jolein, onze dochter, op paardrijden zat. Bijzonder hoe deze contacten na zoveel jaren toch zo waardevol blijven. Iedereen die vanuit www.stinskerk.nl bijgedragen heeft aan deze collecte heel hartelijk bedankt!

[begin]