05 mei 2014

opbrengst boeken & platenmarkt zo’n 3.200 euro!

Op vrijdag 30 mei begon ‘s ochtends om 09.30 uur de boeken & platen markt bij de rode beer in verband met ons 5-jarig jubileum. Het is een ontzettend leuke, gezellige en geslaagde boekenmarkt geworden. Zo hebben we elke bezoeker getrakteerd op een lekkere kop koffie met een plakje zelfgebakken cake met verse aardbeien en kon elke klant bij een besteding van 5 euro of meer een heerlijk bakje aarbeien meenemen voor 1 euro! En dat hebben we geweten, in totaal zijn er zo’n 250 bakjes aarbeien verkocht en dat viel goed in de smaak.

De boekenmarkt heeft in totaal een prachtig bedrag van 2.000 euro opgebracht, ook hadden we een esterel klapcaravan verkocht die mee mocht met de nieuwe eigenaar voor 565 euro en was de winkel door de markt ook extra druk. In totaal konden we in 2 dagen tijd dus 3.200 euro bijschrijven op onze spaarrekening voor vakantiehuis de rode beer. Fantastisch, en zeker een idee om de boekenmarkt op deze manier nog eens te herhalen, en we hopen dat u dan ook weer komt.

[begin]