18 feb 2014

teamderodebeer.nl rijdt 25.736 euro bij elkaar!

Afgelopen zaterdag stonden ca. 100 trouwe fans, sponsoren, vrienden en familie met knikkende knieën te wachten op de grote onthulling door Geb Dokter en Bert Dingerink van teamderodebeer.nl. De afsluitingsavond van dit 1 jaar durende project werd gehouden bij Brasserie Meet & Eat in Heerde (bij de Keet) in de vernieuwde Kroonzaal. En dat was ook de juiste plek voor deze avond. Na een prachtige reportage van foto’s en video’s die onderweg zijn gemaakt en verzameld was het grote moment daar. Om de spanning nog even op te bouwen was er eerst nog een gezellige pauze waar je even een drankje kon halen bij de bar, uiteraard wel zelf afrekenen en de helft van de opbrengst van alle consumpties werd ook nog eens geschonken door Brasserie Meet & Eat. En toen, terwijl het spandoek langzaam afrolde werd het zichtbaar. De actie van teamderodebeer.nl heeft het fantastische bedrag van 25.376 euro opgebracht! De zaal was even helemaal stil en daarna begon een enorm en aanhoudend applaus voor teamderodebeer.nl.

Ook aanwezig waren collega teams van de Scan Covery Trial, team Hallo Reclame uit Wapenveld, team LadiesOnly uit Wapenveld en team 77 Get Together In. Het team van Hallo Reclame heeft alle belettering van het wagenpark verzorgd voor teamderodebeer.nl. Niet alleen de auto waarmee is deelgenomen maar ook alle 44 sponsoren konden hun logo 1 jaar lang laten meerijden op de grootste auto van Gedo Trading. Het is een fantastische avond geweest een ook een prachtig avontuur. En reken maar niet dat het hier bij blijft want voor volgend jaar heeft Geb Dokter zich samen met Harco Mulder van Emka Electronics zich ingeschreven voor de editie 2015 van de ScanCoveryTrial. Het goede doel is dan het BerghuizerBad in Wapenveld, het onlangs verzelfstandigde zwembad van de Gemeente Heerde, belangeloos gerund voor vrijwilligers.

Bert en Geb, ontzettend bedankt voor deze superbijdrage! Wil je nog eens rustig verder lezen over alle bijzondere details van teamderodebeer? Ga dan snel naar de website www.teamderodebeer.nl 

[begin]