01 feb 2014

24 uursactie HLTC

Vrijdagmiddag 21 maart om 16.00 uur begon de 24uurs actie van de HLTC Heerde. Tegelijkertijd startten Alexander Bus en Lukas Wolf, beiden lid van HLTC, met hun 24-uurs wedstrijd.

De wedstrijd was een rode draad in het evenement waar omheen veel activiteiten werden georganiseerd. De vereniging zette zich in om ook de andere banen 24 uur bezet te houden. Het was een fantastische actie waarbij het verenigingsgevoel tot grote hoogte steeg. Het was niet alleen deze dag die in het teken stond van tennissen voor de rode beer. Ook in de weken vooraf werden er tennislessen gegeven op de scholen waar veel leerlingen aan meededen. Op zaterdagmiddag 4 uur werd het evenement afgesloten door een tenniswedstrijd van het college van Burgemeester en Wethouders en werd de opbrengst bekend gemaakt. We mochten een checque in ontvangst nemen van maarliefst 4.740 euro! Iedereen die voor en achter de schermen heeft meegewerkt willen we ontzettend bedanken voor deze mooie actie en de prachtige opbrengst. Wil je meer lezen over de actie kijk dan eens op de site van de HLTC in Heerde.  Meer lezen..

[begin]