14 nov 2013

Kerst rommelmarkt vrijdag 6 december van 09.00 tot 21.00 uur!

Op vrijdag 6 december begint dit jaar om 09.00 uur! in Wapenveld weer onze jaarlijkse kerstrommelmarkt. Een volle dag snuffelen in onze boekentent, snuffelhal, brocantezolder, meubelschuur of gewoon lekker genieten van een verse oliebol of een kop warme eigengemaakte snert. Alles is overdekt dus ook als het sneeuwt of regent een gezellige markt om eens even te komen kijken en te genieten. VOF de Oliebol uit Wapenveld bakt de lekkerste oliebollen, er wordt heerlijke forel gerookt en ook teamderodebeer.nl is van de partij. Aan het einde van de markt (vanaf 19.30 uur) koop je voor 5 euro weer een vuilniszak die je mag vullen met alles wat in de zak past. Let op, de zak mag je uitsluitend vullen in de schuur waar je hem koopt. Een halfvolle zak mag je dus niet meenemen naar een andere schuur. Zo hopen we op een gezellige, geslaagde en sfeervolle markt op weg naar vakantiehuis de rode beer.

De markt wordt gehouden aan de Lagestraat 25 in Wapenveld, u kunt gratis parkeren op en rond het terrein. Komt u parkeren en heeft u een zichtbare invalide parkeerkaart? Vraag dan naar de speciale plaatsen aan de parkeerhulp.

[begin]