09 okt 2013

Bezoek onze vernieuwde winkel, wij zijn er klaar voor!

Op woensdag 2 oktober hebben we onze “koopjesloop” gehouden, 1 dag alles voor 50% van de prijs. Het was een superdag, mooi weer en vooral veel bezoekers! Aan het einde van de koopjesloop konden we terugzien op een schitterende dag met een recordopbrengst van 1.750 euro. De volgende dag in alle vroegte begonnen we met een team vrijwilligers om de volledige winkel leeg te halen, alles schoon te maken en de onverkoopbare spullen af te voeren. Daarna komt het leukste weer aan, de herinrichting van de winkel. Natuurlijk hebben we een “nieuwe collectie” die we gaandeweg hebben binnengekregen en die met grote nauwkeurigheid wordt gepresenteerd.

Mensen verwonderen zich soms over het feit dat we een kringloopwinkel zijn “is dit allemaal 2e hands?”. Natuurlijk zijn het 2e hands gebruikte goederen maar we vinden het belangrijk om onze winkel onderscheidend te laten zijn. Zo proberen we de goederen schoon te maken en echt te presenteren, want dat doet verkopen! Vandaag is de winkel weer voor het eerst open gegaan en dat konden we weten! Na 1 week gesloten te zijn hebben we vandaag al weer een goede (mid)dag gehad. Dat belooft veel voor het komende najaar…

Tsja, hoe noem je zo’n winkel nou? Kringloopwinkel? Snuffelwinkel? Woonwinkel? ¬†Laten we zeggen dat je bij ons hopelijk ervaart met hoeveel zorg en aandacht wij samen met onze vrijwilligers ons inzetten om vakantiehuis de rode beer te realiseren en dat kun je terugzien in de winkel van de rode beer, goed voor een 2e keer! Kom je snel een keer kijken?

[begin]