09 okt 2013

1.650 euro reden team lein & lien bij elkaar!

Carolien Kofflard en Marjolein Stroomberg uit Zwolle, beter bekend als team lein & lien hebben ook dit jaar weer de carbagerun gereden met hun prachtige oude daf cabriolet. De carbagerun is de ultieme 5-daagse rally door Europa in een auto van max. 500 euro. Deze keer ging de route richting het zonnige zuiden, Spanje! Dankzij de technische opleiding van de dames kon de rit volledig worden uitgereden en hebben ze onderweg veel mooie locaties bezocht. Andersom was het team ook een bezienswaardigheid. Want hoe vaak kom je nou zo’n schitterend stukje Hollandse nostalgie tegen (we hebben het dan over de auto natuurlijk..) Team lein & lien hebben het fantastische bedrag van 1.650 euro overgemaakt naar stichting de rode beer waar we ze heel hartelijk voor bedanken. Om nog even in de sfeer te komen een prachtige foto van het moment dat ze moesten kiezen uit de geschikte auto’s…

 

[begin]