30 okt 2013

Leuk kado, als relatiegeschenk of zomaar.. rode beer wijn!

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of kerstpresentje of zomaar iets leuks om weg te geven? Dan is een echt flesje rode beer wijn een aanrader! Deze 3 mooie wijnen worden geïmporteerd door wijnhuis augustinus en zijn vanaf eind november leverbaar! Van elke fles gaat er een mooi bedrag naar stichting de rode beer, dus een verantwoord cadeau. De rode beer wijn heeft een halfdroge witte riesling, een heerlijke licht zoete rose en een makkelijke milde rode wijn met een licht kruidige afdronk. Een heerlijk flesje wijn om weg te geven of zelf te ontvangen! Of je nou 1 flesje wil of 300 flessen in geschenkverpakking? Alles is mogelijk, let op de voorraad is wel beperkt!

Meer weten? Neem dan contact met ons per email via info@derodebeer.nl

[begin]