10 jun 2013

dames v.v. Heerde voetballen 100 euro bij elkaar voor de rode beer

Zaterdag 1 juni werd het SNS Bank Goede Doelen Damestoernooi gespeeld bij de S.v. Wissel. De organisatie van dit toernooi was er in geslaagd om 10 dames elftallen te strikken voor dit Goede doelen toernooi dat alleen maar winnaars kent.

Ieder ingeschreven team moest vooraf een goed doel opgeven, waarvoor het team tijdens het toernooi uitkwam. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de tientallen sponsoren en particuliere giften die de afgelopen weken waren gedoneerd voor de Goede Doelen.

Het toernooi, waarbij met 7-tallen werd gespeeld op een half veld, begon om 10:30 waarbij in twee poules de poulewedstrijden werden afgewerkt. Vlak voor aanvang meldde de dames van EFC zich af omdat zij tijdens de heenreis een botsing hadden gehad. Door de grote hoeveelheid spelers bij Vios, boden zij aan om de leeg gevallen plek in te nemen met een tweede team. Nadat alle poulewedstrijden waren afgewerkt, was het tijd voor de kruisfinales. De beide team van Vios, WHC en het team van de organiserende vereniging Wissel, wisten zich hiervoor te plaatsen.

De halve finale tussen WHC en Wissel eindigde in een verrassende 0-1 voor Wissel. De tweede halve finale ging tussen de dames van Vios. Zij maakten er een gezellig onder onsje van omdat de finale plek toch al was bereikt. Uiteindelijk werd om 14:15 het toernooi afgesloten met een spannende finale tussen de teams Wissel en Vios waarbij Vios uiteindelijk met 1-0 wist te winnen. Het andere team van Vios wist na strafschoppen van WHC te winnen en eindigde dus op de derde plaats.

Einduitslag:

1. Vios – € 750,- voor Respo International
2. S.v. Wissel – € 300 voor Stichting Opkikker
3. Vios – € 150 voor Respo International
4. WHC – € 100 voor Spieren voor Spieren
5. Vaassen – € 100 voor Stichting Semmy
6. Heerde – € 100 voor de Rode Beer
7. Albatross – € 100 voor Stichting ALS
8. Emst – € 100 voor Make a Wish Nederland
9. Vierhouten – € 100 voor Pink Ribbon
10. Unicum – € 100 Cliniclowns

Bedankt, dames van v.v. Heerde voor jullie donatie aan de rode beer!

[begin]