21 mei 2013

G-team v.v. SEH voetbalt 3.000 euro bij elkaar !

Op zaterdag 18 mei was het grote G-team toernooi bij voetbalvereniging SEH in Heerde. Maar liefst 9 teams waaronder een duits team streden die dag tegen elkaar met sportief plezier als grote hoofdprijs. De teams genoten van de onderlinge sportieve strijd en gebruikten de tijd dat ze niet hoefden te spelen om hun spierkracht te meten wie er het hardst tegen de bal kon schoppen. Aan het einde van het toernooi mochten de teams uit de handen van Art Langeler ( PEC Zwolle) een cheque in ontvangst nemen die vervolgens weer werd doorgegeven aan stichting de rode beer, het goede doel voor de sponsoropbrengst van het G-team toernooi. In totaal mochten we 3.000 euro in ontvangst nemen en was er ook nog een kraampje met leuke spulletjes van de rode beer, die deze dag werd bemenst door de ouders van de spelers.

We willen de organisatie en natuurlijk de teams ontzettend bedanken voor deze prachtige dag en de fantastische opbrengst. Het team van SEH werd zelfs 2e in het klassement en mocht een cheque van 500 euro overhandigen.

[begin]