08 apr 2013

vrijdag 17 en zaterdag 18 mei grote rommelmarkt de rode beer

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei organiseert de rode beer weer een grote rommelmarkt aan de Lagestraat 25 in Wapenveld. De rommelmarkten van de rode beer zijn een begrip in de regio. Dit wordt alweer de 8e markt sinds de start van de rode beer.

Tijdens de rommelmarkt bent u van harte welkom in al onze schuren van de opslagruimte. Kom lekker snuffelen in de snuffelhal, de electrahal , de meubelschuur en struinen op de brocantezolder. Ook het buitenterrein zal weer worden omgetoverd tot een heerlijke plek om even uit te puffen en te genieten van de landelijke sfeer.Deze keer hebben we fantastische plek voor u waar u even heerlijk kunt zitten en genieten van een kopje koffie of wat anders. U bent van harte uitgenodigd.

De rommelmarkt begint vrijdag 17 mei om 13.00 uur  ‘s middags tot 21.00 uur ‘s avonds en zaterdag 18 mei van 09.30 tot 15.30 uur. Adres is Lagestraat 25 in Wapenveld. Gratis parkeren en de markt is overdekt dus ook als het weer iets minder is toch een leuk uitje.

[begin]