08 apr 2013

Feestavond zaterdag 15 februari bij De Keet van Heerde, afsluiting teamderodebeer.nl

De 2 waterpolovrienden Geb Dokter en Bert Dingerink uit Heerde hebben van 4 tot 11 januari 2014 meegedaan aan de ScanCoveryTrial. Een barre tocht van 7.000 kilomter naar de Noordkaap en terug. In 2013 bestond bestaat het bedrijf van Geb, www.gedotrading.nl 10 jaar en in plaats van een feestje is de tijd en energie gestoken in het bij elkaar halen van een zo groot mogelijk bedrag voor stichting de rode beer middels sponsoren, acties en het werven van berenritvrienden. Via een speciale website www.teamderodebeer.nl is iedereen op de hoogte gehouden van team 62.

Zaterdagavond 15 februari vanaf 20.30 is er een feestavond bij De Keet van Heerde. Tijdens deze avond zal het definitieve bedrag bekend worden gemaakt en daarmee is het actiejaar van teamderodebeer.nl dan officieel ten einde. De koffie en thee is gratis, de overige consumpties zijn voor uw eigen rekening maar De Keet van Heerde doneert weer een mooi bedrag aan stichting de rode beer per consumptie en zo wordt de afsluitingsavond volledig in stijl gehouden.

Kom ook en neem vrienden en bekenden mee naar deze gezellige, spannende en vooral feestelijke avond. Zaterdag 15 februari, 20.30 bij De Keet van Heerde! Tot dan!

 

[begin]