29 sep 2010

Uitzending EO programma “Ik mis je” over Hanne Jolein

Eind september 2009 zijn we benaderd door de redactrice van dit televisieprogramma.
Het leven van Hanne Jolein, de inzet van onze vrijwilligers voor de therapie en stichting “de rode beer” die we in Hanne Jolein’s herinnering mochten oprichten was door haar opgemerkt en reden voor de vraag of we wilden meewerken aan dit programma.

We hebben hier over nagedacht en gaandeweg ontstond bij ons het besef dat het toch wel heel mooi zou zijn om deze herinneringsfilm te maken over Hanne Jolein. Haar uitstraling, haar humor, hoe dapper ze omging met haar beperking en wat ze voor ons en veel anderen heeft betekend zouden we op deze manier toch kunnen vertellen en overbrengen aan mensen die zich misschien hierdoor gesteund mogen weten. Wil je de uitzending nog eens zien? Kijk dan op www.eo.nl/ikmisje

[begin]