12 aug 2010

VakantieBijbelweek Vorchten &Veessen

Van 10-12 augustus 2010 werd in Vorchten de Vakantie Bijbel Week gehouden als afsluiting van de zomervakantie. 3 dagen lang bezochten zo’n 60 kinderen deze happening en deden ze samen spelletjes, luisterden ze naar bijbelverhalen en konden ze knutselen.  Tijdens de Vakantie Bijbel Week sparen de kinderen elk jaar voor een goed doel en dit jaar was dit “de rode beer”.  We waren namens de rode beer uitgenodigd om iets te komen vertellen over de plannen van vakantiehuis de rode beer en dat was erg gezellig en leuk om te doen.

Tijdens de kerkdienst op zondag mochten we ook nog iets vertellen over de rode beer en was de uitgangscollecte bestemd vor de rode beer. In totaal hebben de kinderen en alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden 855,50 bij elkaar gespaard. Ontzettend bedankt allemaal.

[begin]